Feb 28 2014

kim holland magazine presenteerd de geile Jolien

Okay… het is dan bijna weekend… maar dat betekend niet dat je nu kan gaan stil liggen… met je iPad in de ene hand en… ja, wat heb jij in je andere hand? Bekijk het volgende maar eens…

Zo af en toe komt er zo’n meisje voorbij waarbij je met kwijl in je mondhoeken naar de foto’s zit te staren en werkelijk niet meer te houden bent wanneer je haar in actie ziet. Jolien uit Veendam, studente aan de universiteit van Groningen is er zo eentje. Haar eerste film is verpletterend geil, ze is 1 en al sex en we willen niks liever dan nog veel meer van haar zien. Volgens mij schieten woorden verder tekort en moet je gewoon gaan kijken. Ze wil een sletje zijn, met haar ‘hoerenkutje’ zoals ze dat zelf zegt. En wij willen niks liever…. Ga zo door Jolien!

Heb ik iets teveel gezegt? Dacht het niet!

KLIK HIER EN GENIET VAN GEILE JOLIEN

Gepost door pietjecum in: Hollands Kim Holland

Leave a Reply