Mei 28 2013

Kim Holland Magazine Erolog

Wie is het niet zat, dat slechte weer. Het is de hoogste tijd om sexueel creatief te worden, wat denk jij? We gaan op de momenten dat het tussendoor ook maar eventjes aardig weer is gewoon de parken en bossen in om te kijken of er iets spannends te beleven valt. De meeste dagen gaan voorbij zonder enig succes, maar dan valt ons oog opeens op een mooi meisje van rond de 25 dat een boekje zit te lezen in het partk. We besluiten onze vriend Peter erbij te roepen, die altijd paraat is als er iets lekkers te versieren. Het meisje blijkt een boekje Lets-Engels te lezen. Ze wil zich dus graag verstaanbaar maken als toeriste. Daar kunnen we haar een handje bij helpen. Squirten, deepthroat, ze krijgt het snel door, en een knallende neukpartij volgt waarbij zij een wijdopen gapend kutje laat zien. Zaad? Dat slikt ze door en loopt over haar sletterige gezicht.

BUITENSEX OP ZIJN BEST – KLIK HIER!!!

Gepost door pietjecum in: Kim Holland

Leave a Reply